NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl Ortaokulu

(384) 311-2069
BAHÇELİ MAH. OSMANLI CAD. ACIGÖL ORTAOKULU BLOK NO: 4 ACIGÖL / NEVŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:40-15.10
Ulaşım
HER YARIM SAATTE İL MERKEZİNE ARAÇ MEVCUTTUR. İL MERKEZİNE GİDİŞ-DÖNÜŞ YAPMAYA MÜSAİTTİR.
ÖZEL ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
4 Temmuz 1987 yılında Acigöl, Nevsehir´in 7. ilçesi oldu ama resmi daireler ve kaymakamlık Agustos 1988 yılından itibaren fiilen göreve başlamıştır. İlçenin Kasabaları : İnallı, Karapınar, Kurugöl ve Tatlarin´dir İlçenin Köyleri : Ağıllı. Bağlıca, Çullar, Karacaören, Kozluca, Tepeköy, Topaç ve Yuvadır. İlçenin Mahalleleri: Bahçeli Mah., Cumhuriyet Mah., Çayırlık Mah. ve Yukarı Mahalleleridir.
İL MERKEZİNE 18 KİLOMETRE