NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl Ortaokulu

Kas

2024 yılı Bursluluk Sınavı, 21 Nisan 2024 tarihinde tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile 10.00'da merkezî sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde düzenlenecek.Pandemi sürecinden bu yana Eylül ayında yapılan sınav 2024 yılında Nisan ayında yapılacak. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler ise yayınlanacak olan "İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024"te yer alacak.

Haz

Bir ders yılının daha sonuna geldik. Öncelikle gayret ve emeklerinden dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize karnelerini verdik. Not ortalamalarına göre okul birincisi,ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Notları düşük olan öğrencilerimizin ise daha gayretli olmalarını isterlerse başarılı olacaklarına eminiz. 8.sınıftan mezun olan öğrencilerimize hayat boyu sağlık, başarı ve mutluluk diliyor,yolunuz ve bahtınız açık olsun diyoruz. Ayırca Acıgöl Halk Kütüphanemize de en çok kitap okuyan öğrencilerimizi ödüllendirmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlgi ve desteklerinden ötürü değerli velilerimize de teşekkür ediyor, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

LGS BİLGİLENDİRME VİDOSU İÇİN TIKLAYINIZ!