NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlu olsun.Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize hürmetlerimizi arz ediyoruz.

Mrt

2. dönem 1.yazılı sınav tarihleri. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ortaokullar arası resim yarışmasında öğrencimiz Berat ÖZTÜRK ilçe birinciliği elde ederek ödülünü ilçe kaymakamımız sayın İsmail BATTAL'dan almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZİN ELLERİNDEN ATASÖZLERİ VE DEYİMLER RESİMLERLE ANLATILDI.

Şbt

05.02.2024 Pazartesi günü başlayacak olan 2.dönem tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Başarılı bir dönem olması dileğiyle...

Ock

2024 Yılı Bursluluk Sınavı 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak.

Ock

Kelime oyunları ve bilgi yarışmaları, Akıl - Zeka oyunları, dart turnuvası, kitap okuma saati, bilmece oyunlar, satranç turnuvası ve daha bir çok etkinlikle, dönemin son haftasını eğitici ve bir o kadarda eğlenceli bir şekilde tamamlıyoruz.

Ara

Her yıl, Ocak ayının ilk Pazartesi günü başlayan hafta “VEREM SAVAŞ EĞİTİMİ HAFTASI” olarak kabul edilmiştir.

Ock

Ebru sanatını öğreniyoruz. Öğrencilerimizin ellerinden çeşitli ebru sanatı örnekleri.

Ock

Hareketli yaşam ve sağlıklı bir gelecek için sprotif faaliyetlerimiz.

Ock

Fen Bilimleri dersi bilimsel etkinliklerimiz.

Ock

Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle tüm din görevlierinin haftasını kutluyoruz. Bu münasebetle de öğrencilerimizle ilçe müftülüğünü ziyaret ettik. Ayrıca "Dersimiz Seçiyorum Kur'an'ımı Alıyorum" projesi kapsamında öğrencilerimize hediyerlinden ötürü ilçe müftülüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Aralık ayında okulumuzda yapmış olduğumuz etkinliklerimiz.

Ara

Valiliğimiz himayelerinde hazırlanan ''Maarif 50'' projesi kapsamındaki alt projelerden olan ''Kitaplara Göz Değsin'' projesi için haftada 3 gün Pazartesi.Çarşamba ve Cuma günleri ilk dersin ilk 15 dakikası kitap okuma saati olarak uygulanıyor.