Acıgöl Ortaokulu

Belgegeçer : 03843112069
WEB http://acigolortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçeli Mah. Osmanlı Cad. No 4 Acıgöl / NEVŞEHİR
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TEKLİ ÖĞRETİM
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30-16.10
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : YOK Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : HER YARIM SAATTE İL MERKEZİNE ARAÇ ARAÇLAR MEVCUTTUR. İL MERKEZİNE GİDİŞ DÖNÜŞ YAPMAYA MÜSAİTTİR.AYRICA SABAH AKŞAM ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
Yerleşim Yeri : : 4 temmuz 1987 yılında Acigöl Nevsehir´in 7. ilçesi oldu ama resmi daireler ve kaymakamlık Agustos 1988 yılından itibaren fiilen göreve başlamıştır. İlçenin Kasabaları : İnallı, Karapınar, Kurugöl ve Tatlarin´dir İlçenin Köyleri : Ağıllı. Bağlıca, Çullar, Karacaören, Kozluca, Tepeköy, Topaç ve Yuvadır. İlçenin Mahalleleri: Bahçeli Mah., Cumhuriyet Mah., Çayırli Mah. Ve Yukaı Mahalleleridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 25 KİLOMETRE
Kontenjan Bilgileri :